МАКЕДОНСКИ ПРАВОГ©ВОРНИК

  Внесување нов збор...   Чистење на пребарувањата  Подредување

COM_FABRIK_ORDERУпотребуван израз
COM_FABRIK_ORDERПравоговорно COM_FABRIK_ORDERПравописно Толкување
штурче штурче... штурчиња
Штутгарт Штутгарт...
Штутгартски Штутгартски...
штутка се штутка се... се штуткаат
шуани • ројалисти во Вандеја, Бретања и Нормандија што се бореле против Француската револуција
[«(фр. chouans), (мн.)]
шубара шубара...
Toggle hidden 1
Toggle hidden 2
Toggle hidden 3
Toggle hidden 4
Toggle hidden 5