• СТРАНАТА GOVOR.MK КОРИСТИ ОГРОМНИ ЈАЗИЧНИ БАЗИ..

  • ..СО НЕДЕЛНИ, ПОНЕКОГАШ И СЕКОЈДНЕВНИ НАДОГРАДБИ..

  • ..ИЗВОРЕН ДОСТАВУВАЧ НА ОНЛАЈН РЕЧНИЦИТЕ КАЈ ПОВЕЌЕТО МАКЕДОНСКИ ПОРТАЛИ...

  • ..НАМЕНСКА ПОСВЕТЕНОСТ ЗА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК...

  • ...СО ВКРСТЕНИ ПРЕБАРУВАЧКИ ИСХОДИ...

  • ...ЗА КОРИСТЕЊЕ СО НАПРЕДНИ СПОРЕДБЕНИ МОЖНОСТИ.

МАКЕДОНСКИ ПРАВОГ©ВОРНИК

  Внесување нов збор...   Чистење на пребарувањата  Подредување

COM_FABRIK_ORDERУпотребуван израз
COM_FABRIK_ORDERПравоговорно COM_FABRIK_ORDERПравописно Толкување
Я извиняюсь, но, по-моему, Вы не правы. Я уверен. Могу это доказать. Пишите мне в PM, обсудим.

---
Да не может быть! скачать fifa, скачать fifa или 15fifa.ru скачать fifa
Я думаю, что Вы допускаете ошибку. Могу отстоять свою позицию. Пишите мне в PM, обсудим.

---
Спасибо огромное! Так давно искала его в хорошем качестве. скачать фифа, скачать fifa и 15fifa.ru скачать фифа
гувеење Молчаливо срамежливо држење обично со исправено тело и поднаведната глава.
мамење Ставање во заблуда, заблудување, измамување.
ме боли лажичката Постар израз за болка во стомакот предизвикан од загриженост.
мужде Подарок (најчесто од ситна вредност) за оној кој носи добри вести.
калдиса се умори (балдиса, далдиса)
балдиса се умори (далдиса, калдиса)
Toggle hidden 1
Toggle hidden 2
Toggle hidden 3
Toggle hidden 4
Toggle hidden 5
Toggle hidden 6
Toggle hidden 7

zoofirma.ru